Webshop

Corona-crisis update

Vanwege de corona-crisis kan het iets langer duren om je bestelling te versturen. Ook wij proberen zo min mogelijk in contact met anderen te komen. We versturen drie keer per week onze pakketten. In het uiterste geval kan het dus voorkomen dat een pakket een werkdag later arriveert dan normaal.
Op het moment is onze levertijd wat langer dan gebruikelijk vanwege drukte bij de pakketberzorger.


Welkom in de webshop van Mokums Mout. Hier kun je vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen, die vervolgens door de postbode wordt bezorgd. Zo kan je thuis makkelijk genieten van onze bieren. We maken voor onze bestellingen gebruik van Flespakket, een betrouwbare partner die samen met PostNL zorgt voor het veilig versturen van flessen: we willen natuurlijk niet dat jouw bier onderweg kapot gaat!

De verzendkosten die je betaalt zijn voor een speciale, extra stevige doos gevuld met zes flessen. Ook als je minder flessen bestelt, betaal je deze kosten. Het is dus altijd slim om ten minste zes flessen te bestellen. Wil je meer bestellen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag persoonlijk met de bestelling.

Na je bestelling krijg je een track and trace-code in je e-mail. Zo kun je precies volgen waar je pakket is. Bij vragen kun je ons altijd een e-mail sturen of ons contactformulier invullen.

Resultaat 1–8 van de 9 resultaten wordt getoond