Lancering Duivelseiland bij Café Gollem!

[dropcap style=””]D[/dropcap]at er wat in het vat zat, was al bekend. Dat het een farmhouse ale was, was ook al bekend. Wat we nog niet verteld hadden was dat we een speciaal ingrediënt hebben toegevoegd bij het brouwen: dragon! En natuurlijk wil je weten hoe dat smaakt. We lanceren ons nieuwe bier daarom op woensdag 25 januari in Café Gollem in De Pijp!

Farmhouse ale met dragon?

Ja, inderdaad een farmhouse ale met dragon. De brouwers van Mokums Mout houden erg van koken en toen we op zekere dag wat dragon over hadden na een avond in de keuken besloten we dat te gebruiken in een recept voor een farmhouse ale. Er werd een kleine batch gemaakt in het bierlab en het werkte: het bier kreeg een extra frisse twist door de dragon. We hebben het vervolgens natuurlijk ook aan anderen laten proeven en die waren positief verrast. We besloten dan ook dat dat ons volgende bier zou worden.

Vers van de tap

We willen natuurlijk iedereen laten genieten van een vers getapte Duivelseiland en op 25 januari krijg je bij de lancering in Café Gollem als eerste de kans om zelf te proeven. Meld je aan via Facebook (https://www.facebook.com/events/777752002387762/) en kom met ons proosten!

Bier bestellen?

Dat kan natuurlijk ook. Stuur ons even een mailtje via info@mokumsmout.nl en dan zorgen we dat het in orde komt. Duivelseiland is leverbaar in een doos van 24 flessen à 33 cl. en op 20 l. Dolium-fusten.

[separator size=”medium” center=”false” empty=”false” opaque=”false” margin_top=”” margin_bottom=””]

Blijf ons volgen, via de website of via social media (Facebook, Twitter, Instagram), zodat je als eerste op de hoogte bent!