Kolenkit verkrijgbaar bij De Prael

[dropcap style=””]B[/dropcap]rouwerij De Prael, in hartje Amsterdam, heeft de harten van Mokums Mout gestolen. Deze Amsterdamse brouwer maakt niet alleen heerlijk bier, maar doet dat ook met oog voor de mensen die het bier maken. De Prael spant zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden. En met succes: het proeflokaal midden op de Wallen is een geweldige plek voor een gezellige avond biertjes drinken.

Trots

Maar De Prael heeft naast een proeflokaal ook een winkel bij de brouwerij. Wij van Mokums Mout zijn trots dat de Kolenkit in de winkel van De Prael aan de Oudezijds Voorburgwal te koop is. We staan daar samen met andere kleine Amsterdamse brouwers in de schappen.

Echt Amsterdams

Bovendien is in de winkel niet alleen bier te koop, maar zijn er ook andere typisch Amsterdamse producten te krijgen. De Prael is namelijk een van de initiatiefnemers van het keurmerk ‘Echt Amsterdams’. Dat keurmerk is bedoeld voor bedrijven die zich op een vernieuwende en authentieke manier inzetten voor Amsterdam. In de winkel vind je dus ook allerlei soorten mosterd, chocola, in Amsterdam gestookte gin en allerlei andere lekkere dingen.

Cadeautjes (voor de feestdagen)

In de winkel kun je een pakket laten samenstellen met zes verschillende bieren. Onze tip: stop er ook een Kolenkit van Mokums Mout in! Wij gaan in ieder geval een pakketje bestellen voor de feestdagen.

De Kolenkit bij de Prael De Kolenkit bij de Prael De Kolenkit bij de Prael

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *